Drukwerk

Zakelijk drukwerk

 

Familiedrukwerk

 

Periodieken

 

Overig drukwerk

Van ontwerp tot drukwerk: NEF Kollum maakt het voor u.

Ruim 40 jaar  maken wij drukwerk voor vele bedrijven en instellingen in de regio maar ook daar buiten.
Wilt u en folder, catalogus, visitekaartje,  briefpapier, enveloppen ,doorschrijfsets of  bloks?
Wij leveren het snel en voordelig. Denkt u aan een uitgave van een boek. Wij hebben een voor u passende oplossing. Bel ons voor meer informatie en u krijgt snel een passend antwoord.

 

Binnenkort bij u een geboorte of huwelijk?
Kom bij ons langs en u kunt een  keus maken uit de vele mogelijkheden.
Wi hebben boeken van o.a. Family Cards en Belarto.

Ook op internet kunt u zich vooraf  breed oriënteren. Voor een  persoonlijk advies en het drukken kunt u altijd bij ons terecht. Wilt u een echt persoonlijke kaart.  Uw eigen ontwerp willen wij graag voor uw maken.

 

Iedere week maken wij een groot aantal clubbladen, kerkbladen en dorpsbladen. In zwart/wit of in kleur. Maakt u het ontwerp of wij? Het is allemaal bespreekbaar! Wilt u dat wij ook de distributie verzorgen? Op de afgesproken dag zorgen wij dat uw blad of magazine op de post gaat.

Ook kunnen we uw ledenadministratie up to date houden.

 

Drukwerk is er in vele soorten en maten. Ook stickers, vlaggen, spandoeken en meer kunt u via NEF Kollum laten bedrukken. Wanneer u twijfelt of wij uw idee voor u kunnen afdrukken, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

We helpen u graag met al uw overige drukwerk!

 
Zakelijk drukwerk   Familie drukwerk   Periodieken   Overig drukwerk  

Totaalleverancier in drukwerk

Drukkerij NEF Kollum

NEF is totaalleverancier voor gedrukte en geprinte media. We helpen u van idee tot en met de postbezorging. Wij werken voor vele bedrijven en instellingen in de wijde regio, maar ook ver daarbuiten.

Ook voor kopieren en printen

De kwaliteit van printwerk is tegenwoordig minstens zo goed als de kwaliteit van drukwerk. Bij kleine oplagen is het verschil in prijs echter goed zichtbaar. Wanneer u dus een kleine oplage wilt laten afdrukken met hoge kwaliteit, zijn we u graag van dienst.

Wilt u zelf kopieren op onze professionele machines, dan kunt u een kopieercontract overwegen.

Moderne apparatuur

Wij blijven investeren om te voldoen aan de hedendaagse wensen. Al het drukwerk maakt NEF met moderne apparatuur en uiteraard op milieuvriendelijke, FSC gecertificeerde papiersoorten. Het drukwerkpakket is veelomvattend, zoals onder andere complete huisstijlen, periodieken, flyers, brochures, boeken, bloks, mailingen en genummerd drukwerk.

Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op!