05 april 2018

Directeur werk-/leerbedrijf NEF Tjitte de Vries neemt afscheid

 

Eind maart heeft Tjitte de Vries afscheid genomen als directeur van werk-/leerbedrijf NEF. Met ingang van 1 april jl. is hij met pensioen. Er waren verschillende bijeenkomsten georganiseerd, zodat alle medewerkers van NEF de gelegenheid hadden afscheid van Tjitte te nemen. Onder het genot van een hapje en een frisje kon men Tjitte de hand schudden en afscheid van hem nemen.

Tijdens de laatste bijeenkomst, waarbij ook Tjitte zijn familie, bestuurders, relaties, etc. aanwezig waren, heeft hij het stokje overgedragen aan de per 1 maart jl. benoemde nieuwe directeur Jan Knol. Dit gebeurde symbolisch door het overhandigen van de sleutel van zijn kantoor. Tjitte werd toegesproken door Paul Maasbommel als voorzitter van het bestuur, Jan de Jong als vertegenwoordiger van het MT en Jan Knol als nieuwe directeur.

De laatste actie van Tjitte als directeur was het lanceren van de nieuwe website. Na dit gebeuren nam Tjitte het woord en hij bedankte iedereen voor de prettige, fijne samenwerking.

Muzikale begeleiding tijdens deze bijeenkomst was in de handen van Gerrit Breteler.

Tijdens de Algemeen Bestuursvergadering op 26 maart jl. is door het bestuur nog afscheid genomen van Tjitte de Vries. Als dank voor zijn inzet waren er wederom lovende woorden van de heer Paul Maasbommel, de voorzitter van het bestuur.

Deel deze pagina
Terug naar overzicht