Vacatures bij NEF

 
Wij zijn op zoek naar een
leermeester Groen
36 uren per week


Werk-/leerbedrijf NEF is het sociale werkbedrijf van de gemeenten Dantumadiel en Noardeast-Fryslân. Onze medewerkers zijn gedetacheerd bij bedrijven in de omgeving of werken op een beschutte werkplek binnen op één van onze productielocaties in Dokkum en Kollum. Ook begeleiden we mensen met een indicatie baan afspraak banen op de werkvloer.
Robuust is het re-integratiebedrijf van werk-/leerbedrijf NEF. Hier begeleiden we mensen in een uitkeringssituatie met als doel om via werk zo snel mogelijk (weer) op eigen benen te kunnen staan. Dit doen we door maatwerk trajecten aan te bieden, afhankelijk van de behoefte van de deelnemer.

Waar kom je te werken?
Wij gaan binnen NEF een leer-/werkomgeving opzetten voor groenmedewerkers. Deze groep medewerkers bestaat deels uit medewerkers met een SW-indicatie (de vaste groep) en medewerkers die vanuit de Participatiewet instromen.
De focus is gericht op het begeleiden en opleiden van medewerkers, zodat zij uiteindelijk buiten NEF kunnen instromen in een vaste baan of een detacheringsplek. Wanneer blijkt dat het niet lukt om uit te stromen, dan blijven deze medewerkers in ons eigen groenbedrijf werken.

Wat ga je doen?
In deze nieuwe functie worden de volgende taken van je verwacht:
  • Je geeft leiding aan de groenmedewerkers als vakbekwaam hovenier, aangevuld met een opleiding tot leermeester en VCA en beschik je over aantoonbare ervaring als leidinggevende.
  • Je werkt als leermeester mee met de groep. Je geniet van het groenwerk, maar ook van de ontwikke­ling van medewerkers.
  • Je bent een natuurlijk leider en hebt ervaring met het aansturen van medewerkers. Daarnaast kun je met de doelgroep omgaan en kun je werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Als leermeester zie je het talent van medewerkers en kun je hen motiveren het beste uit zichzelf naar boven te halen. Je kunt kennis overdragen en de medewerkers begeleiden bij het ontwikkelen van hun vakbekwaamheid.
  • Je bent resultaatgericht en je kunt binnen kaders werken. Je draagt zorg voor een adequate planning en je kunt meedenken in het opstellen van calculaties en offertes.

Wat bieden wij?
Een uitdagende, nieuwe functie voor de duur van 12 maanden. Het vooruitzicht op verlenging is niet uitgesloten en is afhankelijk van organisatorische ontwikkelingen. Het salarisniveau is maximaal schaal 8 Cao SGO, Schaal G Cao SW.

Geïnteresseerd?
Wil je werken in een leuke en gemêleerde organisatie, die volop in beweging is, laat deze kans dan niet voorbij gaan!

We ontvangen je brief met CV graag uiterlijk op 30 september 2020, gericht aan Jikkie Adema, personeelsfunctionaris, bij voorkeur per e-mail: jikkie.adema@nef.nl.
Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Gerben Beeksma, manager Industrie, via de mail gerben.beeksma@nef.nl.

De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.